Friday , January 19 2018
Home / Apa Cerita / DAP Johor lancar kempen merekrut sukarelawan untuk PRU14

DAP Johor lancar kempen merekrut sukarelawan untuk PRU14

IMG-20170712-WA0025Setiausaha Organisasi DAP Johor, Ng Yak Howe berkata, kempen ini dengan tema ‘Jom Jadi Sukarelawan PRU-14’ bertujuan menggalakkan sesiapa sahaja tanpa mengira kaum untuk mara ke hadapan supaya menjadi pembantu jentera DAP secara sukarela.

“Mereka dialu-alukan menjadi ejen tempat mengundi dan ejen mengira undi, peserta kerja publisiti, penganjuran aktiviti serta pemasangan bendera dan sepanduk menjelang pilihan raya tersebut.” katanya dalam sidang media di sini.

Ujar beliau, sukarelawan yang berdaftar akan diberi latihan agar mereka bersiap sedia menjalankan tugas yang diberikan dengan lancar.IMG-20170712-WA0024

Beliau turut menyeru orang ramai menyertai kempen ini supaya bersama-sama Pakatan Rakyat menbawa perubahan untuk Malaysia.

Pendaftaran boleh dibuat secara online di https://goo.gl/un80XH atau dimana-mana Pusat Komuniti ADUN DAP di seluruh negeri Johor.

Mengenai tjadmin

Check Also

Demo-PH-Dun-Johor-1

Jawapan Khaled Nordin Kontradik – PH Johor

Dalam stau kenyataan media Pakatan Harapan Johor yang diwakili oleh Tan Sri Muhyiddin Yassin selaku ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>